Villkor

Allmänna Villkor:
*Alla som har registrerat sig på sidan godkänner medlemskap i Mineex studieförening som är medlem i Studiefrämjandet.  (16 års gräns för att skapa ett konto)

*Vill man inte vara kvar i Mineex gemenskap så är man välkommen att avsluta sitt medlemskap och allt som följer med registreringen till sidan.

*Alla bilder som läggs upp på Mineex av medlemmar ägs av Mineex.se.

*Mineex.se friskriver sig från all skadlig påverkan från hemsidan,medlemmar samt Discord. (Såsom länkar,guider,filer med mera.) som kan uppfattas negativt eller ta skada ekonomiskt som socialt.

*All support från admins och utvecklare är helt frivillig från våra egna eldsjälar som brinner för att driva en bra sida.

*Vi följer EU-förordningen GDPR, General Data Protection Regulation läs mer

Streamer:

*För att bli Streamer hos Mineex.se, så accepterar du att din information och bilder kan användas när som helst via marknadsföring för Mineex.se och tredjepart.
Alla streamers kan få en sida av Mineex.se, design och liknande står streamern för enbart helt själv och inget som man kan kräva av Mineex.se om inget annat sägs.

*Hemsidan som ägs av Mineex men streamer får nyttja, får inte överbelastas eller onödigt utrymme får användas.
Allt utrymme över 200 MB räknas som onödigt utrymme.

*Mineex.se har rätt att när som helst ta bort, modifiera eller ändra sidans innehåll.

*Mineex.se har rätt att när som helst avbryta samarbete med vilken streamer som helst.

*Mineex.se har inget ansvar för vad streamern lägger upp, säger eller gör, detta är användarens ansvar och skulle detta innebära något brott så kommer alla uppgifter skickas direkt till polismyndigheten.

*Alla pengar som en streamer inkasserar över en sändning eller liknande ägs av streamern själv och inget som Mineex har rätt till.

*Streamer har inte rätt att lägga upp reklam själv på sidan som ägs av Mineex.se.

*Mineex.se har rätt att lägga upp hur mycket reklam som helst och kan ändra detta utan streamerns tillåtelse, av hövlighetsskäl ska användaren uppmärksammas av detta inom rimlig tid.

Hoppa till verktygsfältet