21 oktober, 2018

Kurser/Workshops

Alla är självklart en bidragande faktor till kunskap och det bästa vi kan göra är att lära oss av varandra.

Vi håller i kurser och workshops för alla våra medlemmar inom kategorierna, Design, Virtuell strategi, Ergonomi, Digital arkitektur, Teambuilding, Webbdesign css/html och Utveckling inom Photoshop.

 

Kurser

Webbdesign

Webbdesign så lär vi ut om grundläggande hantering av WordPress som verktyg och även css samt HTML och hur detta kan påverka på olika sätt.

Digital arkitektur

Här skapar vi inte bara världar spelar Minecraft utan lär oss att bygga på ett helt nytt sätt då olika modifieringar av alla block gör det möjligt att skapa vad som helst sålänge man är kreativ nog att använda det.

Virtuell strategi

Strategi på högnivå är det som vi håller och lär oss att kunna utvecklas, inte bara som spelare utan som människor. då både PUBG och Battlefield kan vara aktuellt för denna sortens kurs.

Teambuilding

Jobbar med samarbete och lär sig att ge konstruktiv feedback, denna kurs är inte bara otroligt bra för spelare utan för alla.

Ergonomi

Bevara din kropp och hälsa, må bra är och känna att du har en fungerande kropp. Denna kurs handlar om att sitt och lyft på rätt sätt. Vi går även igenom vad följderna kan bli efter dålig ergonomi under förlång tid.

Mediaredigrering

Redigering av bilder, film och musik. allt handlar om att locka fram ens kreativitet med olika mjukvara. Vi vill locka fram konstnären i dig.

Workshops

Nätverks infrastruktur

Routers, DNS och Ping samt mycket andra termer och möjligheter.

Hårdvara

Grafikkort, CPU, GPU, grundläggande datoruppbyggnad som är en tydlig roll i dagens datorsamhälle. Denna workshop förklarar även det viktiga med drivrutiner och dess roll.

Marknadsföring

Marknadsföring på sociala media, design, försäljning. För att på ett effektivare sätt nå ut till fler samt på flera kanaler.
Hoppa till verktygsfältet